legjobb kamat
legjobb banki kamat
legjobb betéti kamat

Megtalálta a legjobb bank betéti kamatot!
Bank kamat összehasonlítás HUF/USD/EUR/CHF


Bankszámla összehasonlítás – csökkentse folyószámla költségeit most!


Olcsó bankszámlát szeretne? Jó helyen jár!

Egy átlagember által igénybevett banki szolgáltatáscsomag, amely számlavezetési díjat, ATM használatot, csoportos beszedési megbízási díjat és még pár apróságot tartalmaz, évente akár 15-25 000 Ft-ba is kerülhet, de van olyan pénzintézet ahol megúszható 7 000 Ft-ból is. A bankszámla kereső segítségével 1-2 perc alatt megtudhatja, hogy Ön mennyit tudna spórolni egy bankváltással. A szolgáltatás természetesen ingyenes. A kiválasztott számlacsomag igénylését azonnal el is kezdheti, és ezzel időt is megtakaríthat. Sőt, még egy nyereményakcióban is részt vehet.

Hogyan működik a bankváltás?

Az összehasonlító oldalon adja meg, hogy jelenleg melyik banknál milyen számlacsomaggal rendelkezik és az űrlap kitöltésével azt, hogy jellemzően milyen banki szolgáltatásokat vesz igénybe. A bankszámla kalkulátor ez alapján kiszámolja, hogy melyik banknál mennyibe kerülne az Önnek legoptimálisabb számlacsomag és kiírja az elérhető megtakarítást is. Vegye figyelembe az eseti számlanyitási kedvezményeket is!

A bank logója alatti „részletek” gombra kattintva megismerhető a számlacsomag legfontosabb jellemzőit. Amennyiben megtetszett Önnek valamelyik ajánlat, kattintson a számlanyitás gombra.

A következő űrlapon rögzítheti a számlanyitáshoz feltételen szükséges adatokat, majd ezeket a rendszer áttölti a kiválasztott pénzintézet internetes számlanyitási rendszerébe.
A véglegesítés és az adattárolás minden esetben a pénzintézet weboldalán történik. Ezután 48 órán belül telefonon megkeresi Önt a választott bank ügyintézője és tájékoztatja a további teendőkről.

Amennyiben az választott bankot meghatalmazza, több kényelmi szolgáltatást is igénybe vehet. Pl. fizetésének átirányítását, állandó utalások és csoportos beszedési megbízások átvezetését a régi számláról az újra. Ezzel már nem csak pénzt, de időt is megtakaríthat, ugyanis a két bank ezeket az Ön közreműködése nélkül elvégezheti.

A régi számlát ezután már megszüntetheti, bár érdemes lehet legalább 1 hónapot várni és leellenőrizni, hogy a bankváltás teljeskörűen lezajlott-e.

Amennyiben a régi bankjánál hitele van, mindenképpen érdeklődjön arról, hogy a régi bankszámla megszüntethető-e illetve, hogy a hitel átvihető-e az új bankhoz.

Hogyan számolják ki a bankköltséget?

A bankköltségeket éves szinten érdemes kiszámolni és összehasonlítani, hiszen sok olyan tételt számlázhatnak a bankok, melyek nem fordulnak elő minden hónapban (pl. bankkártya díja vagy éves zárlati díj). A bankszámla összehasonlító oldalon ezért láthatunk éves díjakat, melyek a megadott bankolási szokásai alapján és az adott bankszámla csomagok standard kondíciós listái alapján kalkulált költségek. Természetesen ezek a kalkulációk nem tartalmazzák a különleges kedvezményeket, melyeket Ön esetleg igénybe vehetne pl. egyedi munkavállalói csomag,  prémium banki kedvezmények, hitelkártyák visszatérítései, kamatokat, kombinált termékek kedvezményeit. A bankszámla összehasonlító funkció jelenleg 10 népszerű bank 40 ajánlatát tartalmazza, tehát nem fedi le a teljes piacot. Döntése meghozása előtt ezt vegye figyelembe. A bankszámla összehasonlító ettől függetlenül nagy segítséget nyújthat Önnek a szóbajöhető számlacsomagok bemutatásával, de ne felejtse el, hogy minden esetben a teljeskörű tájékoztatást csak az adott bank ügyintézőjétől kaphatja meg.

Próbálja ki a bankszámla összehasonlítót és tudja meg, hogy mennyit spórolhat éves szinten bankköltségein:


Hirdetés

 • jokamat.hu hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre

  Érdeklik a bankbetétek, befektetési alapok és az államkötvények?

  Iratkozzon fel a jokamat.hu hírlevelére! Kéthetente küldünk egy rövid összefoglalót az aktuális kamatokról és hozamokról. Nem zavarjuk feleslegesen és e-mail címét nem adjuk át harmadik félnek.

   FELIRATKOZOM!
 • Adja hozzá oldalunkat könyvjelzőihez (CTRL+D)!

 • Minden új bank kamat konstrukcióról érdekli? Tudni szeretne a toplista minden változásáról?

  Kövessen minket a Twitteren! @jokamathu

  Kamatvadászoknak és szakmabelieknek kötelező.

 • Írja meg véleményét!
  Minden javaslatot, észrevételt szívesen látunk!