A Fizetési Pont megkönnyíti az átállást az elektronikus fizetésre

A Fizetési Pont és a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség (MNKSZ) együttműködésének köszönhetően minden vállalkozó könnyedén állhat át az elektronikus fizetésre.

2020. július 3-án, pénteken a Parlament megszavazta a 2021-es költségvetést, melynek részeként módosították a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvényt. Ennek értelmében az online pénztárgépet használó kereskedők kötelesek biztosítani a vevők számára az elektronikus fizetés lehetőségét és annak folyamatos rendelkezésre állását.
„A Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adatai alapján a Kormány ezen intézkedése hozzávetőlegesen 60.000 vállalkozást érint. Mi a Fizetési Pontnál folyamatosan azon dolgozunk, hogy okos POS termináljaink segítségével megkönnyítsük a vállalkozások átállását az elektronikus fizetési megoldásokra.
Az MNKSZ-szel való együttműködésünk keretében még kedvezőbb konstrukcióban juthatnak hozzá POS termináljainkhoz.
Ráadásul ma már kizárólag a Fizetési Pontnál igényelhető a 80.000 Ft-os vissza nem térítendő állami POS támogatás, melyet azon üzletek automatikusan kapnak meg, amelyek még nem rendelkeznek kártyás fizetéssel.” mondta dr. Feith Zoltán, a Fizetési Pont vezérigazgatója.
„A Fizetési Pont-tal kötött stratégiai megállapodásunk olyan lehetőséget jelent szövetségünk tagjai számára, amellyel a POS terminál telepítése, használata a kártyás fizetés jutaléka a legkisebb kereskedők számára is kedvező. Megállapodásunk célja, hogy a vásárlók fizetési megoldásokra vonatkozó igényeinek változását és ezzel összhangban a kiskereskedők 2021. január 1-jétől hatályos törvényi kötelességét a lehető legalacsonyabb ráfordítással lehessen teljesíteni.” tette hozzá Neubauer Katalin, az MNKSZ főtitkára.
A Fizetési Pont korszerű, úgynevezett okos POS termináljai alkalmasak az egyérintéses fizetésre is, amivel minimalizálják az eladó és a vevő közötti érintkezést. A terminálok nemcsak a bankkártyával, hanem az okostelefonokkal történő egyérintéses fizetést is támogatják, aminek segítségével sok esetben még a PIN kód beütésére sincsen szükség.
---------------------------------------------------

A Fizetési Pontról
A Fizetési Pont 2012-ben alakult és Magyarország legnagyobb, bankfüggetlen POS terminál üzemeltető hálózatát hozta létre.
A Fizetési Pont már több, mint 23 000 elfogadóhelyen telepített POS terminált Magyarországon (a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adatai alapján 2020 első negyedévében megközelítőleg 115 ezer elfogadóhelyen működött POS terminál)
A Fizetési Pont POS termináljai megtalálhatóak Magyarország több, mint 2000 településén.
Bővebb információk a Fizetési Pontról:
https://fizetesipont.hu/
Kedvezményes ajánlat

A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetségről
A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség 2014-ben alakult annak érdekében, hogy tevékenységével javítsa a kereskedelmi tevékenységet folytató magyar vállalkozások alkalmazkodó képességét, felzárkózási lehetőségét és fejlődését a dinamikusan változó piaci környezetben.

Bővebb információk az MNKSZ-ről:
www.mnksz.hu


(x) Szponzorált tartalomAjánlja ismerőseinek:Kapcsolódó oldalak:

További bejegyzések

Az öt legmagasabb hozamú Árupiaci befektetési alap grafikonon

Az Árupiaci kategória HUF alapú, öt legmagasabb hozamú alapja. A sorrend a 2024.07.19.-i éves hozam adatok alapján készült.

Az 5 legmagasabb hozamú Kötvény/Rövid kötvény befektetési alap grafikonnal

A Kötvény/Rövid kötvény kategória HUF alapú, legjobb öt alapja. A sorrend a 2024.07.15.-i éves hozam adatok alapján készült.

A múlt hét legnagyobb mértékű árfolyam csökkenései

Az 5 legjobb Ingatlan/Közvetlen befektetési alap grafikonnal

Az Ingatlan/Közvetlen kategória HUF alapú, öt legmagasabb hozamú alapja. A sorrend a 2024.07.10.-i éves hozam adatok alapján készült.

A múlt hét legkiugróbb árfolyamesései

A múlt hét legnagyobb árfolyamesései

Az öt legmagasabb hozamú Részvény befektetési alap grafikonnal

A Részvény kategória HUF alapú, top 5 alapja. A sorrend a 2024.06.25.-i éves hozam adatok alapján készült.

A legújabb befektetési alapok

Az elmúlt napokban forgalomba hozott alapok ismertetése. Cikkünkben 1 nemrég indított alapot mutatunk be.

Az elmúlt hét nap legnagyobb mértékű árfolyamesései

Az 5 legnagyobb hozamú Árupiaci befektetési alap grafikonnal

Az Árupiaci kategória HUF alapú, öt legmagasabb hozamú alapja. A sorrend a 2024.06.19.-i éves hozam adatok alapján készült.

Összes bejegyzés:

Bankok, pénzvilág

Vegye fel hírolvasójába RSS feedünket!

A jokamat.hu hírei

Az 5 legmagasabb hozamú Kötvény/Rövid kötvény befektetési alap grafikonnal

A Kötvény/Rövid kötvény kategória HUF alapú, legjobb öt alapja. A sorrend a 2024.07.15.-i éves hozam adatok alapján készült. 2024.07.15

Az 5 legjobb Ingatlan/Közvetlen befektetési alap grafikonnal

Az Ingatlan/Közvetlen kategória HUF alapú, öt legmagasabb hozamú alapja. A sorrend a 2024.07.10.-i éves hozam adatok alapján készült. 2024.07.10

Az öt legmagasabb hozamú Részvény befektetési alap grafikonnal

A Részvény kategória HUF alapú, top 5 alapja. A sorrend a 2024.06.25.-i éves hozam adatok alapján készült. 2024.06.25

Régebbi híreink

Érdeklik a bankbetétek, befektetési alapok és az államkötvények?

Iratkozzon fel a jokamat.hu hírlevelére! Kéthetente küldünk egy rövid összefoglalót az aktuális kamatokról és hozamokról.

Minden új bank kamat konstrukcióról érdekli? Tudni szeretne a toplista minden változásáról?

Kövessen minket a Twitteren! @jokamathu

Kamatvadászoknak és szakmabelieknek kötelező.

Minden javaslatot, észrevételt szívesen látunk!

keyboard_arrow_up