Magyarországon is megjelent: a Fizetési Pont elsőként vezette be a forradalmian új SoftPOS technológiát

Új kártyás elektronikus fizetési megoldást mutatott be a Fizetési Pont, Magyarország 3. legnagyobb POS terminál üzemeltetője. A Fizetési Pont a világon az első szolgáltató, aki sikeresen hajtott végre SoftPOS technológiával bankkártyás vásárlási tranzakciót Magyarországon, így a vállalat elsőként honosította meg azt a forradalmian új technológiát, ami alapjaiban változtathatja meg a bankkártyás elektronikus fizetési piacot.

A SoftPOS mobil alkalmazás használata nagyon egyszerű, mert ezzel a kártyás fizetés elfogadásához elegendő egy okostelefonnal rendelkezni. Azért nincs szükség POS terminál beszerzésére, mert a Fizetési Pont SoftPOS mobil alkalmazás letöltése, és a szerződés megkötése, szinte azonnal képessé teszi a Fizetési Pont partnereit elektronikus kártyás fizetés elfogadására.
A Fizetési Pont, a tesztgyőztes POS terminál szolgáltató, bizonyítottan a piacon legolcsóbban nyújtja a kártyás elektronikus fizetési megoldásait, és a tervei szerint a forradalmian új SoftPOS alkalmazást is a legversenyképesebb áron fogja biztosítani.
A Fizetési Pont az egyetlen olyan POS terminál szolgáltató Magyarországon, aki 80.000 forintos vissza nem térítendő állami támogatást tud adni a Pénzügyminisztérium POS terminál telepítési program keretében. A 80.000 forintos támogatást a SoftPOS virtuális POS terminál igénybevétele esetén is biztosítja a cég.
A Magyar Kormány 2021. január 1-től kötelezővé teszi a kártyás elektronikus fizetési lehetőség biztosítását az online pénztárgépet használó vállalkozások számára, ami segíti a bankkártyás fizetési megoldások széleskörű elterjedését Magyarországon. A Fizetési Pont azzal is támogatja az érintett vállalkozókat, hogy megkönnyíti számukra a kártyás elektronikus fizetési megoldás bevezetését, így, akik a Fizetési Pontot választják, ebben az évben ingyenesen vehetik igénybe a cég elektronikus fizetési szolgáltatását.
A statisztikák szerint az idei évben új elektronikus fizetési szolgáltatást bevezető vállalkozások közül a legtöbben a Fizetési Pontot választották. A Fizetési Pont termináljaihoz, legyen az hagyományos terminál, vagy az új SoftPOS alkalmazás, szinte azonnal, és terminál vásárlási díj megfizetése nélkül hozzá lehet jutni.

A Fizetési Pontról


A Fizetési Pont 2012-ben alakult és Magyarország legnagyobb, bankfüggetlen POS terminál üzemeltető hálózatát hozta létre.
A Fizetési Pont már több, mint 26 000 elfogadóhelyen telepített POS terminált Magyarországon (a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adatai alapján 2020 első félévében megközelítőleg 114 ezer elfogadóhelyen működött POS terminál)
A Fizetési Pont POS termináljai megtalálhatóak Magyarország több, mint 2000 településén.
Bővebb információk a Fizetési Pontról


(x) Szponzorált tartalom



Ajánlja ismerőseinek:



Kapcsolódó oldalak:

További bejegyzések

Az elmúlt hét nap legdrámaibb árfolyam csökkenései

A legjobb öt Árupiaci befektetési alap grafikonon

Az Árupiaci kategória HUF alapú, top 5 alapja. A sorrend a 2024.04.19.-i éves hozam adatok alapján készült.

A hét legkiugróbb árfolyamesései

Az 5 legjobb Ingatlan/Közvetlen befektetési alap grafikonon

Az Ingatlan/Közvetlen kategória HUF alapú, legjobb 5 alapja. A sorrend a 2024.04.10.-i éves hozam adatok alapján készült.

Nemrég forgalomba került alapok

Az elmúlt hetekben indított befektetési alapok listája. Írásunkban 5 nemrég indított alapot mutatunk be.

A hét legnagyobb árfolyam csökkenései

Az 5 legjobb Részvény befektetési alap grafikonon

A Részvény kategória HUF alapú, legmagasabb hozamú 5 alapja. A sorrend a 2024.03.25.-i éves hozam adatok alapján készült.

Az elmúlt hét nap legdrámaibb árfolyamesései

Az 5 legnagyobb hozamú Árupiaci befektetési alap grafikonon

Az Árupiaci kategória HUF alapú, öt legmagasabb hozamú alapja. A sorrend a 2024.03.19.-i éves hozam adatok alapján készült.

Az elmúlt hét nap kiemelkedő árfolyam csökkenései

Összes bejegyzés:

Bankok, pénzvilág

Vegye fel hírolvasójába RSS feedünket!

A jokamat.hu hírei

A legjobb öt Árupiaci befektetési alap grafikonon

Az Árupiaci kategória HUF alapú, top 5 alapja. A sorrend a 2024.04.19.-i éves hozam adatok alapján készült. 2024.04.19

Az 5 legjobb Ingatlan/Közvetlen befektetési alap grafikonon

Az Ingatlan/Közvetlen kategória HUF alapú, legjobb 5 alapja. A sorrend a 2024.04.10.-i éves hozam adatok alapján készült. 2024.04.10

Nemrég forgalomba került alapok

Az elmúlt hetekben indított befektetési alapok listája. Írásunkban 5 nemrég indított alapot mutatunk be. 2024.04.09

Régebbi híreink

Érdeklik a bankbetétek, befektetési alapok és az államkötvények?

Iratkozzon fel a jokamat.hu hírlevelére! Kéthetente küldünk egy rövid összefoglalót az aktuális kamatokról és hozamokról.

Minden új bank kamat konstrukcióról érdekli? Tudni szeretne a toplista minden változásáról?

Kövessen minket a Twitteren! @jokamathu

Kamatvadászoknak és szakmabelieknek kötelező.

Minden javaslatot, észrevételt szívesen látunk!

keyboard_arrow_up