Mit tud a sárga bankkártya terminál (a kártyás fizetésen túl)?

Azzal, hogy január 1-től mindenkinek kötelező terminált is kínálnia a vásárlóknak, aki most online pénztárgépet kell használjon, nem csak kötelezettséggel és teherrel jár - feltéve, hogy jó helyről igényli a terminált. A megfelelő szolgáltatót választva ugyanis nem csak plusz kényelmet adhat a vásárlóinak, de kedvezményeket is gyűjthet, amivel a saját költségeit csökkenti.

Ilyen terminált most a Fizetési Pont kínál, amivel három ponton is megkönnyíthetjük bárkinek az életét, aki szereti ügyes-bajos ügyeit egyszerre, percek alatt lerendezni. A sárga terminállal lehetőség van arra, hogy a vásárló ne egyszerűen fizessen az áruért (vagy szolgáltatásért), de ott helyben akár a mobilját is feltöltheti, befizethet csekket, de még kis összegben készpénzt is felvehet.
A sárga terminál még egyvalamit tud, amit a piacon egyetlen másik szolgáltatóé sem: azoknak, akiknél 2017. november 1-jén nem volt üzemben POS-terminál már csak itt elérhető a 80 000 forintos vissza nem térítendő állami támogatás.

Plusz szolgáltatások: kényelem a vásárlónak, kedvezmény a kereskedőnek

Nézzük, hogy is működnek pontosan a sárga terminál plusz funkciói: Mobiltelefonegyenleg-feltöltés: a vevőink egyszerűen feltölthetik a telefonjukat a terminálon keresztül, éppen olyan egyszerűen, mintha csak egy csomag rágót vásárolnának. A Fizetési Pont sárga terminálján keresztül csekkbefizetésre is lehetőségük van - ez különösen vidéken, külvárosokban és más olyan helyeken lehet hasznos, ahol jellemzően nem interneten keresztül fizetik be a számlákat, mert így nem kell a postáig elzarándokolni: a napi vagy heti bevásárlással együtt a csekkbefizetés is egy perc alatt bármikor elintézhető.
Kis értékű készpénzfelvétet szintén biztosíthatunk a terminál segítségével, így nem kell bankot, automatát keresni, ha valakinek sürgősen készpénzre lenne szüksége, ami nagy könnyebbséget jelenthet a vevőknek.
És ezekért cserébe a Fizetési Pont ügyfelei olyan kedvezményeket kapnak, amikkel akár le is nullázhatják a havidíjat, amitől csak még inkább megéri a terminál használata: amellett, hogy kényelmes kártyás fizetést és egyéb szolgáltatásokat biztosítunk a vevőknek, a plusz szolgáltatások kedvezményeivel még az amúgy költségeket is kompenzálhatjuk.
De, aki most vezeti be a terminált, ezzel az első hónapokban egyébként sem kell számolnia, a Fizetési Pont ugyanis a Szerződj most, fizess csak januártól akció keretében egészen december 31-ig elengedi minden terminálbevezetésre kötelezett új ügyfelének az alapdíjat, a hálózati kapcsolat díját, a havi számlavezetési díjat, és a fizetési kártya havidíját is.
A sárga terminál igényléséhez nem kell más tenni, mint hogy kérünk tőlük egy ajánlatot egy visszahívással a weboldalon keresztül: az ajánlatadás, szerződés, telepítés és minden más innentől az ő dolguk, és 72 órán belül már használhatjuk is a terminált az üzletünkben, ezzel a saját bevételünket növelve, a vásárlóink életét pedig megkönnyítve.

(x) Szponzorált tartalom

Mit tud a sárga bankkártya terminál (a kártyás fizetésen túl)?Ajánlja ismerőseinek:Kapcsolódó oldalak: Legjobb kamatok  

További bejegyzések

A hét legnagyobb mértékű árfolyamesései

A 10 legjobb alapkezelő – 2023 november [Hónap alapkezelője]

Melyik alapkezelők termelték a legjobb hozamot? Ki nyerte a jokamat.hu "A hónap alapkezelője" címét 2023 novemberben? Ön elégedett lehet a múlt havi hozamaival?.

Az elmúlt hét legdrámaibb árfolyam csökkenései

Az öt legmagasabb hozamú Részvény befektetési alap Grafikonnal

A Részvény kategória HUF alapú, top 5 alapja. A sorrend a 2023.11.25.-i éves hozam adatok alapján készült.

Nemrég indult alapok

Az elmúlt hetekben indított alapok ismertetése. Írásunkban 1 új befektetési alapot mutatunk be.

Az 5 legnagyobb hozamú Árupiaci befektetési alap Grafikonnal

Az Árupiaci kategória HUF alapú, top 5 alapja. A sorrend a 2023.11.19.-i éves hozam adatok alapján készült.

A múlt hét legnagyobb árfolyam csökkenései

Az öt legjobb Kötvény/Rövid kötvény befektetési alap Grafikon

A Kötvény/Rövid kötvény kategória HUF alapú, legjobb 5 alapja. A sorrend a 2023.11.15.-i éves hozam adatok alapján készült.

Az elmúlt hét nap legnagyobb árfolyamesései

A legjobb öt Ingatlan/Közvetlen befektetési alap Grafikon

Az Ingatlan/Közvetlen kategória HUF alapú, öt legmagasabb hozamú alapja. A sorrend a 2023.11.10.-i éves hozam adatok alapján készült.

Összes bejegyzés:

Bankok, pénzvilág

Vegye fel hírolvasójába RSS feedünket!

A jokamat.hu hírei

A 10 legjobb alapkezelő – 2023 november [Hónap alapkezelője]

Melyik alapkezelők termelték a legjobb hozamot? Ki nyerte a jokamat.hu "A hónap alapkezelője" címét 2023 novemberben? Ön elégedett lehet a múlt havi hozamaival?. 2023-11-30

Az öt legmagasabb hozamú Részvény befektetési alap Grafikonnal

A Részvény kategória HUF alapú, top 5 alapja. A sorrend a 2023.11.25.-i éves hozam adatok alapján készült. 2023.11.25

Nemrég indult alapok

Az elmúlt hetekben indított alapok ismertetése. Írásunkban 1 új befektetési alapot mutatunk be. 2023.11.23

Az 5 legnagyobb hozamú Árupiaci befektetési alap Grafikonnal

Az Árupiaci kategória HUF alapú, top 5 alapja. A sorrend a 2023.11.19.-i éves hozam adatok alapján készült. 2023.11.19

Régebbi híreink

Érdeklik a bankbetétek, befektetési alapok és az államkötvények?

Iratkozzon fel a jokamat.hu hírlevelére! Kéthetente küldünk egy rövid összefoglalót az aktuális kamatokról és hozamokról.

Minden új bank kamat konstrukcióról érdekli? Tudni szeretne a toplista minden változásáról?

Kövessen minket a Twitteren! @jokamathu

Kamatvadászoknak és szakmabelieknek kötelező.

Minden javaslatot, észrevételt szívesen látunk!

keyboard_arrow_up